Zon op De Beuk

Op het dak van Sporthal de Beuk aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend zijn voor Zon op Purmerend de mogelijkheid om 810 panelen te geplaatst. De formele startdatum van Zon op de Beuk is 31 maart 2021 te realiseren. Op deze datum lagen alle panelen op het dak. Er werd nog gewerkt aan montage en bekabeling. Inmiddels is wordt er ook stroom opgewekt, dus de projectie is gestart.

Gerealiseerd met dit project: Purmerend De Beuk
Totale productie sinds 31-03-2021: 0 kWh
Totale CO2 besparing sinds 31-03-2021: 0 kg

Zon op De Beuk is een project van de coöperatie Zon op Purmerend U.A. en maakt hiertoe o.a. afspraken met de Stichting Spurd en de Gemeente Purmerend.

Zon op Purmerend krijgt een subsidie van de Provincie Noord-Holland waaruit diverse projectkosten, waaronder de projectleider, kunnen worden betaald.

Projectleider

De coöperatie maakt gebruik van een projectleider van Energie Samen om het project De Beuk te begeleiden. Gertjan van Keulen is vanuit Energie Samen aangesteld als projectleider voor dit project. Heeft u vragen aan Gertjan, dan kunt u mailen naar projectleider@zonoppurmerend.nl

Inschrijvingen

Voor dit project zijn 1048 certificaten beschikbaar.  Als er 838 of meer certificaten bevestigd zijn gaat het project van start. Dit aantal werd op 21 december bereikt. De laatste hobbel die genomen moest worden was de ondertekening van de dak-overeenkomst (Gemeente Purmerend en coöperatie Zon op Purmerend). Dat is gerealiseerd op 14 januari. Op 18 januari hebben  Spurd en Zon op Purmerend de opdracht ondertekend aan installateur Sunforce om de panelen te installeren.

2 februari 2021: We zijn los. 124 deelnemers hebben in totaal 1048 certificaten bevestigd en een aanbetaling gedaan.
Wil je graag meedoen, geef je dan vrijblijvend op voor onze Purmerend en Beemster wachtlijst. Dan weten wij dat, als er certificaten beschikbaar komen of als er een volgend project komt, dat je geïnteresseerd bent.