Zon op De Beuk

Op het dak van Sporthal de Beuk aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend krijgt Zon op Purmerend de mogelijkheid om 810 panelen te plaatsen. Zon op Purmerend streeft ernaar om de project voor 1 januari 2021 te realiseren. Zon op De Beuk is een project van de coöperatie Zon op Purmerend U.A. en maakt hiertoe o.a. afspraken met de Stichting Spurd en de Gemeente Purmerend.

Zon op Purmerend krijgt een subsidie van de Provincie Noord-Holland waaruit diverse projectkosten, waaronder de projectleider, kunnen worden betaald.

Projectleider

De coöperatie maakt gebruik van een projectleider van Energie Samen om het project De Beuk te begeleiden. Gertjan van Keulen is vanuit Energie Samen aangesteld als projectleider voor dit project. Heeft u vragen aan Gertjan, dan kunt u mailen naar projectleider@zonoppurmerend.nl

Inschrijvingen

Voor dit project zijn 1048 certificaten beschikbaar.  Als er 838 of meer certificaten bevestigd zijn gaat het project van start. Wij willen dit aantal graag voor 1 december bereikt hebben, zodat we voor het einde van het jaar opdracht kunnen geven om de panelen te plaatsen. 

Inmiddels hebben 80 mensen hun inschrijving al bevestigd voor in totaal 698 certificaten.