Zon op De Beuk

Op het dak van Sporthal de Beuk aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend zijn voor Zon op Purmerend   810 panelen geplaatst. De formele startdatum van Zon op de Beuk was 31 maart 2021. Op deze datum lagen alle panelen op het dak. Een paar weken na die datum was het project volledig in productie.

:
:

:
:

Zon op De Beuk is een project van de coöperatie Zon op Purmerend U.A. en maakt hiertoe o.a. afspraken met de Stichting Spurd en de Gemeente Purmerend.

Zon op Purmerend krijgt een subsidie van de Provincie Noord-Holland waaruit diverse projectkosten, waaronder de projectleider, kunnen worden betaald.

Projectleider

De coöperatie maakt gebruik van een projectleider van Energie Samen om het project De Beuk te begeleiden. Gertjan van Keulen is vanuit Energie Samen aangesteld als projectleider voor dit project. Heeft u vragen aan Gertjan, dan kunt u mailen naar projectleider@zonoppurmerend.nl

Kengetallen

Voor dit project waren 1048 certificaten beschikbaar.  Op 21 december 2020 waren er voldoende inschrijvingen voor certificaten om het project te starten (80% grens). Op 14 januari heeft de gemeente Purmerend de dak-overeenkomst getekend. Op 18 januari hebben  Spurd en Zon op Purmerend de opdracht ondertekend aan installateur Sunforce om de panelen te installeren. Op 2 februari 2021 waren we los. 124 deelnemers hebben in totaal 1048 certificaten bevestigd en een aanbetaling gedaan.

Inschrijvingen

Had je graag mee willen doen. Dat gaat niet meer, want het project De Beuk is volgeboekt. We zijn nu deelnemers aan het werven voor ons volgende project op het zwembad van Purmerend. Lees hier meer over bij project Leeghwaterbad